Nemovitosti

Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Marie Vymazalová
Ing. Marie Vymazalová
telefon: +420774421818
marie.vymazalova@vnb-reality.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej komerční nemovitosti s wellness a okrasnou zahradou, Vrahovice, Prostějov

Cena:
9.990.000 ,- Uvedená cena je k jednání, včetně provize RK.
Popis nemovitosti:

Hledáte způsob, jak efektivně, a přitom elegantně propojit bydlení a podnikání? Přejete si nemovitost, kde můžete okamžitě začít a zároveň získáte krásně upravený prostor v příjemném prostředí?
Pak pro vás máme jedinečnou nabídku nemovitosti ve Vrahovicích, v místní části Prostějova, která před dvěma lety prošla citlivě promyšlenou rekonstrukcí. Namísto dvougeneračního bydlení zde vznikl prostor s privátním wellness a profesionálními službami.
Nemovitost tak nabízí výjimečnou podnikatelskou příležitost s finskou a BIO saunou, s venkovní privátní whirlpool, s prostory pro masáže a relax, ale i s krásnou zahradou s unikátním koupacím jezírkem.
Zároveň vám umožňuje kdykoliv rozšířit nabídku o další služby v péči o tělo i duši, např. manikúru, pedikúru, kosmetiku, cvičení jógy aj. Velkou výhodou je zavedená klientela, která umožní novému majiteli plynule navázat na dosavadní fungování wellness.
V 1. NP je k dispozici bar s posezením, odpočinková zóna s krbem, sprcha, dvě toalety a tři místnosti vhodné jako zázemí pro personál.
V 2. NP můžete využívat tři neprůchozí místnosti aktuálně upravené na šatnu, masérnu a kancelář. Najdete zde také dvě oddělené sprchy a samostatné WC.
Hlavní prostory wellness jsou umístěny v přístavku ve dvorní části objektu. Zde se nachází obě sauny (na elektřinu) s výhledem do zahrady, se dvěma sprchami, toaletami, vířivkou a technickou místností.
Přilehlá, vkusně upravovaná zahrada skýtá nejen potřebné soukromí pro relax, ale také okrasné ochlazovací jezírko, posezení pod pergolou a zázemí pro děti s prolézačkami a houpačkami.
Půdní prostor pak nabízí ideální příležitost pro další úpravy na míru dle vašeho přání, ať už pro bydlení či ubytování, pro které zároveň dostanete již vypracovaný projekt na dvě bytové jednotky.
V nemovitosti je zavedena voda, elektřina, plyn i kanalizace, v 1. NP je podlahové vytápění a v dalším patře ústřední topení. K dispozici je kombinovaný plynový kotel určený i pro ohřev vody. Celková rozloha pozemku činí 648 m2. Lokalita s dobrou dostupností na dálnici Olomouc, Brno, Ostrava.
Zaujala vás tato výjimečná nabídka a chcete více informací? Ráda vám je poskytnu, zajistím prohlídku a poradím i s financováním.
 

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
H2516
Typ komerce:
Ostatní
Operace:
Prodej
Adresa:
Prostějov
Mikoláše Alše
Plocha pozemku:
648 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok rekonstrukce:
2020
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Mikoláše Alše, Vrahovice, Čechůvky, Prostějov, okres Prostějov
Zpět na Nemovitosti