Nemovitosti

Celkem 14 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Zuzana Kučerová
Ing. Zuzana Kučerová
telefon: +420774409430
zuzana.kucerova@vnb-reality.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Pronájem luxusního bytu 2+1 s lodžií, Prostějov

Cena:
11.000 ,- za měsíc
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 s lodžií. Světlý prostorný byt s moderním vybavením se nachází v 6.patře revitalizovaného panelového domu s výtahem. Byt je laděn do světlého dřeva a bílé, plovoucí podlaha ve stejném designu se prolíná celým bytem. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s el. spotřebiči (el. trouba, mikrovlnná trouba, lednice, digestoř) a se sklokeramickou plynovou varnou deskou. Pod okno je umístěn stůl s židlemi. V koupelně je sprchový kout, moderní umývadlová skříňka s umývadlem a zrcadlem, je zde připojení na pračku. WC je samostatné, je zde instalován splachovací systém Geberit. Prostornou komoru lze využít jako šatnu nebo zde umístit sušičku. Pokoje jsou neprůchozí. Ložnice je vybavena velkou postelí a vestavěnou skříní s posuvnými dveřmi. V obývacím pokoji je vkusná rozkládací pohovka, televize a policová obývací stěna. Z pokoje je vstup na lodžii s pěkným výhledem na Záhoří. K dispozici je sklep a společná kolárna a kočárkárna. Úklid společných prostor zajišťuje úklidová služba. PENB C.
Lokalita je velmi příjemná, v blízkosti lesoparku Hloučela. Výhodou je i dostupnost všech služeb, nákupního centra, nemocnice, školy a školky, MHD, restaurace, koupaliště, zimní stadion. Byt je vhodný pro 1–2 osoby, nekuřáky, bez zvířat, je ihned volný.
Výše nájmu činí 11.000 Kč plus zálohy na energie (cca 2.300 Kč), kauce je ve výši dvou nájmů, poplatek RK je ve výši jednoho nájmu.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
R100402
Typ bytu:
2+1
Operace:
Pronájem
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Prostějov
Václava Špály
Nemovitost byla již pronajata
K nastěhování od:
1.12.2021
Plocha podlahová:
50 m2
Podlaží:
7. podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Sídliště
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 28' 30.234"N, 17° 05' 35.940"E
Zpět na Nemovitosti