Nemovitosti

Celkem 35 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Zuzana Kučerová
Ing. Zuzana Kučerová
telefon: +420774409430
zuzana.kucerova@vnb-reality.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Vícegenerační rodinný dům se zahradou, Prostějov

Cena:
4.700.000 ,-
Popis nemovitosti:

Exkluzivně Vám nabízíme vícegenerační starší rodinný dům se zahradou 240 m2 v Prostějově v blízkosti městského centra. Dům je řadový, dvoupodlažní, podsklepený, se sedlovou střechou. Před domem je předzahrádka, vstupní dveře jsou široké, umožňují i průjezd menšího vozidla.
Dům sestává ze tří (čtyř) bytů se samostatnými vstupy ze světlé a velmi prostorné chodby se širokým schodištěm. V 1. NP se nachází dva byty 1+1. Disponují velkou kuchyní s komorou, pokojem, koupelnou s vanou a samost. WC. Ve 2.NP se nachází byt 1+1 a 2+1, každý se samost.WC, koupelnou s vanou, kuchyní s komorou a pokoji. Ke každému bytu náleží balkon s krásným výhledem do zahrad. Aktuálně jsou horní byty propojeny a užívány jako velký byt 4+1 s dvojím soc.příslušenstvím. Vysoká sedlová střecha navíc v případě potřeby umožňuje půdní vestavbu dalších 2 bytů.
Sklepní část domu je rozdělená na čtyři sklepy, tech. místnost a prádelnu. Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, elektřinu, plyn a internet. Uvádíme PENB G, štítek prozatím nebyl dodán. Dům je v dobrém stavu, v průběhu let prošel částečnými úpravami a menšími rekonstrukcemi. Z průjezdu je pohodlný vstup na zahradu, která je rozdělena na odpočinkovou část s posezením a ohništěm. V užitkové části je záhon a ovocné stromy. Pro uložení nářadí slouží dva zahradní přístřešky. Vzrostlá zeleň tvoří přirozenou bariéru k sousedním zahradám, cloní ve výhledu z okolních domů a skýtá tak příjemné soukromí.
Lokalita je výhodná snadnou dostupností do centra města, obchodů, škol a úřadů, v blízkosti je supermarket, lékárna, lékaři, restaurace a menší obchody. Příjemný je i blízký nový parčík s lavičkami, v záměru města je v této části i vybudování velkého městského parku. Výhodou je i snadný výjezd na Olomouc, Brno a Přerov.
Uvedená cena je včetně právního servisu a služeb RK, s financováním Vám rádi poradíme. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
R100386
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Prostějov
Jezdecká
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
552 m2
Plocha zastavěná:
312 m2
Plocha podlahová:
260 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Stáří objektu:
1945
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 27' 59.517"N, 17° 07' 11.510"E
Zpět na Nemovitosti